What, Who, How

Tagging goes beyond adding a tag

Products

We value committed production methodologies, sustainable and responsible. Value is in the process, not in the product.

People

We give visibility to the people behind the product. People makes products unique.

Consum

We encourage responsible consumption, far from impulsive consumption and giving value to other aspects of the real price of the product.

Map of treasures

This is a real time map based on information from UnTresor tags.

Tarpuna Coop

Tarpuna Coop drives UnTresor to help people in risk of social exclusion. We have partnered entities with great experience in the social inclusion world to develop this project.

L'Autèntic Paper del Nadal

L'Ajuntament de Barcelona s'ha inspirat en UnTresor/InfinitLoop
per la campanya de nadal 2016-2017

Dos anys després de que Tarpuna llancés la campanya InifitLoop (ara UnTresor) juntament amb la Fundació Pare Manel i el CET Estel Tàpia, l'Ajuntament de Barcelona distribuirà 5500 embolcalls de roba reutilitzada fabricats per aquestes dues entitats socials per concienciar els ciutadans del malbaratament de paper durant les festes.

Enguany es farà una prova pilot situant 10 punts d'embalatge (un per districte) a les principals vies de comerç de proximitat. En aquests punts s'embolicaran els regals de Nadal amb un paper reciclat amb motius de la present campanya. A més, si el ciutadà presenta tres tickets de compres en botigues de proximitat podrà optar a que un regal se li emboliqui amb una peça de roba reciclada i preparada en diferents formats per la Fundació Pare Manel i el CET Estel Tàpia.

Aquí teniu el video oficial de promoció d'aquesta campanya. Bones festes!

Contact us

Do you want to know more about us? Are you interested in the projects we are carrying? Write us a line!